streda 31. decembra 2014

Prvé a posledné predsavzatia (nie len na Január)

Tak a je to tu priatelia, ďalší rok čo niektorí musia zapiť, iný si naň pripiť. Nebudem na veľa vecí žiaľ spomínať v dobrom, ale osobnostne považujem tento rok za najprínosnejší pre moje vnútro. Niektorí totiž nemali toto šťastie a viac im bolo zobraté. Na nich myslím, od nich sa učím...

Ak môžem (jasné, že áno!), tu je niekoľko mojich predsavzatí na rok 2015.. možno by si niektorí mohli dať podobné:
1. Viac uvažovať nad sebou ako ostatnými - môžete sa (d)o svojich blízkych starať aj s dobrým úmyslom, nikto to vlastne nemá rád

2. Viac konať ako uvažovať - keby som zajtra pošiel, odnesiem si so sebou veľa toho, čo tu už pre vás dávno malo byť

3. Som, kto som, čo mám rád, a čo viem - keď niečo nepoznám, neovládam, nevyznám sa, bez okolkov to poviem. Keď sa mi niečo páči/nepáči, bez okolkov to poviem. Prečo by to malo byť inak? Viem! Lebo odkedy sa toto snažím robiť, citeľne pôsobím v spoločnosti hlúpejšie. Tak bars, taký som, hlúpy som. Veď vy tiež.

4. Budem tam, kde o to stoja, s tými, čo o to stoja - neberie to toľko životnej energie ako keď bojujete za pozornosť od ľudí, ktorých máte dojem že potrebujete, ale oni vás nie. Networking je networking, ale čo život? Ani kamaráti a rodina nie sú samozrejmosť.

5. Pomáhať, čítať knihy, pracovať a hrať ma nebolí, ale teší - viac ako fajčiť, piť a sedieť na riti. Ale s tým tiež nekončím :-)

Všetko dobré vám!